Michaël Berglund ingår samarbete med Incluso

jun 9, 2016

Michaël Berglund AB ingår samarbete med rekryterings- och bemanningsföretaget Incluso AB

Genom samarbetet med Incluso AB stärks Michaël Berglund AB:s erbjudande ytterligare.
Incluso fokuserar på internationella talanger och har ett av Sveriges största nätverk av akademiker med olika erfarenheter, allt från nyanlända, asylsökande och akademiker med lång arbetslivserfarenhet i Sverige.
Bland Inclusos kandidater finns mer än 30 modersmål representerade.
Merparten talar flytande svenska och/eller engelska.

– Vi ser stor potential och är oerhört glada över vårt samarbete. Incluso AB har specialiserat sig på att skapa en mer inkluderande arbetsmarknad och samtidigt tillgodose arbetsgivarens kompetensbehov.
Sedan 2001 har vi medverkat till att 46 % av våra tillsättningar utgörs av kvinnor.
Nu tar vi ytterligare ett steg i rätt riktning för att säkra mångfald och meritokrati, säger
Michaëla Blomquist, VD Michaël Berglund AB.

– Uppdragsgivare kommer till oss av olika skäl men vanligast är att man vill bredda den bas man rekryterar från. Vi kan bl. a erbjuda mångfaldsgaranti där hälften av slutkandidaterna har en internationell bakgrund. På så sätt verkar vi för att kandidater med annat ursprung ska ses som självklara alternativ på lika villkor.
Vi är jätteglada för samarbetet med Michaël Berglund AB och är övertygade om att det ökar möjligheterna ytterligare för våra kandidater att nå framgångsrika karriärer i näringslivet, säger
David Lundborg, VD Incluso AB

Om Michaël Berglund AB:
Michaël Berglund AB har sedan 1985 utvecklats till att bli ett av Sveriges ledande företag inom Executive Search, Interim, Styrelsetjänster samt Assessment och Development.
Michaël Berglund AB:s rekryteringsmodell är anpassad för att identifiera nyckelpersoner; människor med avgörande betydelse för sina uppdragsgivare. Kärnan i Michaël Berglund AB:s kompetens är kunskapen om ledarskap.

Om Incluso AB:
Incluso AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag med expertis och fokus på internationella talanger med akademisk bakgrund oavsett inriktning. De gör rekryteringsuppdrag på alla nivåer, från de som börjar sin karriär på entry-level nivå i Sverige till de som är chefer/beslutsfattare.
Incluso AB erbjuder arbetsgivare hjälp med att rekrytera internationella talanger men även expertishjälp i sitt långsiktiga mångfaldsarbete. Detta ger arbetsgivarna en möjlighet att tillgodose sin kompetensförsörjning och samtidigt stärka sitt samhällsengagemang.

Michaela Berglund

David Lundborg
VD Incluso
+46 701 – 50 61 00

david@incluso.se
www.incluso.se

 

Michaëla Blomquist
VD Michaël Berglund AB
+46 8 663 90 00

michaela.blomquist@michaelberglund.se.se
www.michaelberglund.se