om oss

Incluso är ett företag med spetskompetens inom rekrytering av internationella akademiker – talanger – på den svenska arbetsmarknaden. Vi har de senaste tio åren med stor framgång matchat internationella talanger med svenska arbetsgivare och byggt upp stora nätverk i Sverige och internationellt.

Incluso presenterar alltid kandidater med internationell bakgrund och ger därmed arbetsgivarna en möjlighet att tillgodose sitt kompetensbehov, säkra mångfalden i sina rekryteringar och stärka sitt samhällsengagemang.

Genom Incluso får ni tillgång till akademiker som befinner sig i alla steg i karriären. Vi rekryterar till följande branscher: ekonomi och finans, marknad, juridik, kommunikation, IT samt ingenjörer och arkitekter.
I alla uppdrag genomför vi en systematisk search i egna och externa kanaler.
Incluso erbjuder både rekrytering och bemanning, och vi är medlemmar i
Almega Bemanningsföretagen

Karin Persson
Ansvarig för utbildning & strategiskt mångfaldsarbete
Karin på LinkedIn

Karin har under femton år arbetat med utrikesfödda akademiker vid Lärarhögskolan och Stockholms universitet. Hon har bred och djup erfarenhet av att genomföra kurser och handleda talanger. Som organisationskonsult inom näringslivet har Karin främst arbetat med utbildning och förändringsarbete. Karin ser möjligheter att via Incluso påverka och förändra samhället i en mer tolerant och öppen riktning.

Marianne Nilsson
Ansvarig för rekrytering och karriärvägledning
Marianne på LinkedIn

Marianne är expert på att matcha utrikesfödda akademiker med relevanta arbetsgivare. Hon har genom åren varit rådgivare till hundratals talanger och hjälpt dem ut till ett kvalificerat arbetsliv i Sverige. Marianne har lång erfarenhet som rekryteringskonsult och karriärvägledare och har arbetat med samverkan och inkluderingsfrågor i över tio år. Marianne har en internationell och mångkulturell bakgrund och det som driver henne främst är att få göra skillnad i människors liv.

Stefan Wittmoss
Webbansvarig
Stefan på LinkedIn

Stefan är en sann entreprenör som startat och drivit flera webbprojekt. Han skapade sin första e-butik redan på 90-talet och har ansvarat för stora videocommunities inom film och sport. Stefan har ett stort socialt engagemang och anser att solidaritet är ett underskattat inslag i samhället. Han brinner också för snabbare inkludering av nyanlända.

David Lundborg
VD & Affärsutveckling
David på LinkedIn

David har under flera år arbetat med affärsutveckling, försäljning, social innovation, entreprenörskap och samhällsengagerade projekt. Detta har övertygat David om företagandets förmåga att hantera sociala utmaningar. Genom arbetet med Incluso ser han stora möjligheter att bidra till ett företagande där tillväxt och affärsnytta även leder till positiv samhällelig påverkan.