IT-supporttekniker till Jusek

Jun 29, 2017

Incluso Trainee program

Incluso Trainee Program ger dig som är nyanländ akademiker en unik möjlighet att starta din karriär i Sverige på något av våra partnerföretag. Traineeperioden kan variera mellan tre till sex månader och målet är att den skall leda till en anställning. Under perioden kommer du att erbjudas individuell svenskundervisning och coachning.
Grundkravet för att söka till Incluso Trainee Program är att du måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och vara eller har varit inskriven i Etableringen.

Trainee ÅF

Trainee, IT-supporttekniker till Jusek

Jusek är det ledande fackförbundet för jurister, ekonomer, systemvetare, personalvetare, kommunikatörer och samhällsvetare. Med mer än 85 000 medlemmar är Jusek ett av de största akademikerförbunden.
På Jusek arbetar drygt 90 medarbetare på våra tre kontor och ca 50 studentmarknadsförare.

Jusek tillsammans med Incluso erbjuder dig med kunskap och erfarenhet inom IT-support en traineeplats på mellan 3-6 månader på vårt kontor i centrala Stockholm. På Jusek kommer du att få ta del av ett öppet klimat med trevliga kollegor.

Dina arbetsuppgifter
Din roll är att arbeta med och stödja Juseks IT-support i det dagliga arbetet tillsammans med IT-personal som består av fyra personer. Du kommer att delta i arbete med installation av datorer och telefoner samt felsökning och underhåll av t.ex. konferenssystem och kopiatorer. Under din tid på Jusek är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta med att uppgradera datormiljön till Windows 10.

Utöver det ingår även att medverka i IT-relaterade projekt, dokumentation och underhållsarbete.

Vem vi söker?
Vi söker dig som har goda kunskaper och erfarenhet inom IT-support och underhåll inom Windows klient- och servermiljö. Du bör ha erfarenhet av Windows server, hantering av användarkonton och skrivare. Meriterande är om du även har kunskaper inom Microsoft Office 365 molnet-tjänster, klient installationsprojekt samt hantering av Iphone- och Android mobiltelefoni.

För att lyckas i tjänsten behöver du ha lägst gymnasieutbildning med IT-inriktning, alternativt tidigare erfarenhet av IT-support.
Du behöver ha grundläggande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.

Som person ser vi gärna att du har en god social förmåga och är serviceminded. Du bör vara en problemlösare med god uthållighet, samt vara initiativtagande och drivande i de projekt du är involverad i.

Juseks förhoppning är att kunna ge dig nya kunskaper inom IT och erfarenhet från den svenska arbetsmarknaden. Traineeperioden är på heltid och startar i september, efter överenskommelse.

OBS! Senaste ansökningsdag 4 augusti.

För mer information angående denna roll, kontakta Karin Persson.

Karin Persson
Incluso

karin@incluso.se
070 – 733 31 38
www.incluso.se