Incluso Trainee program

Incluso Trainee Program ger dig som är nyanländ akademiker en unik möjlighet att starta din karriär i Sverige på något av våra partnerföretag. Traineeperioden kan variera mellan tre till sex månader och målet är att den skall leda till en anställning. Under perioden kommer du att erbjudas individuell svenskundervisning och coachning.

Grundkravet för att söka till Incluso Trainee Program är att du måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och vara eller ha varit inskriven i Etableringen.
Incluso Trainee Program

Geotekniker till ÅF Consulting

Maj 15, 2017

Trainee ÅF

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.

ÅF tillsammans med Incluso erbjuder dig med bakgrund inom teknisk geologi eller geoteknik en traineeplats på 3-6 månader på vårt kontor i Solna. Möjligheten för dig att bygga upp ett nätverk är stor på ÅF samtidigt som traineeperioden ger dig möjligheter att utveckla både din svenska och dina yrkeskunskaper. Målet är att traineeperioden ska leda till en anställning.

Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen?
Vi söker dig som har kompetens inom geoteknik. Vi ser gärna att du har universitets- eller högskoleexamen med inriktning mot teknikområdet eller har erfarenhet av att arbeta inom geologi/geoteknik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ambitiös, engagerad, nyfiken och van att ta egna initiativ. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och trivs i en fartfylld miljö. Din engelska behöver vara mycket bra och kan du svenska är det meriterande.

Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer att göra av dig.

Notera att du måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och har varit eller är inskriven i etableringen för att söka till denna traineeposition.

Ansökan och kontakt
Du kan skicka din ansökan, CV och personligt brev på antingen engelska eller svenska.
Vi tar emot ansökningarna löpande så sök gärna omgående. Varmt tack på förhand.

För mer information angående denna roll, kontakta Karin Persson.

Karin Persson
Rekryteringsansvarig

karin@incluso.se
070 – 733 31 38
www.incluso.se