Incluso Trainee Program ger dig som är nyanländ akademiker en unik möjlighet att starta din karriär i Sverige på något av våra partnerföretag. Traineeperioden kan variera mellan tre till sex månader och målet är att den skall leda till en anställning. Under perioden kommer du att erbjudas individuell svenskundervisning och coachning.

Grundkravet för att söka till Incluso Trainee Program är att du måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och vara eller har varit inskriven i Etableringen.

Entreprenadingenjör till PEAB

Apr 18, 2017

Trainee PEAB

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 14.000 anställda och en omsättning överstigande 46 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Peab tillsammans med Incluso erbjuder dig med bakgrund som bygg- eller civilingenjör en traineeplats på 3-6 månader på vårt kontor i Solna. Möjligheten för dig att bygga upp ett nätverk är stor på Peab samtidigt som traineeperioden ger dig möjligheter att utveckla både din svenska och dina yrkeskunskaper. Du kommer att få lära dig hur byggprocessen går till och i nära samarbete med ledande personal, platschef och arbetsledare får du vara delaktig i planering och samordning av byggprojekt.

Som Entreprenadingenjör varierar dina ansvarsområden beroende på projektets storlek och komplexitet. Du stöttar platschefen gällande exempelvis ekonomi, kalkyl, inköp, logistik, kvalitet och dokumentation.

Vem söker vi?
I den här rollen ser vi gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet som entreprenadingenjör alternativt från entreprenadverksamhet som arbetsledare, inköpare eller platschef och har en universitetsutbildning som ingenjör inom relevant område.

Som person har du en god analytisk förmåga, är flexibel och kan prioritera. Andra viktiga egenskaper är att du är målinriktad och kan driva på dig själv och andra. Du har även en god samarbetsförmåga och är smidig som person i dina sociala kontakter, då tjänsten innehåller många kontakter såväl internt som externt. Det är även viktigt att du som söker denna roll delar PEAB:s kärnvärden jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig.

I denna roll krävs grundläggande kunskaper i svenska och inom ramen för Incluso Trainee Program kommer du att få tillgång till svenskundervisning på arbetstid. Vidare måste din IT-vana vara god.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Notera att du måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och har varit eller är inskriven i etableringen för att söka till denna traineeposition.

Ansökan och kontakt
Vänligen skicka din ansökan, CV och ev. personligt brev, på svenska.
Vi tar emot ansökningarna löpande så sök gärna omgående. Varmt tack på förhand.

Marianne Nilsson
Rekryteringsansvarig

marianne@incluso.se
0704-174419
www.incluso.se